عمل جراحی بینی ترمیمی: راهنمای جامع عمل بینی ترمیمی

عمل بینی ترمیمی

عمل بینی ترمیمی یکی از شایع ترین نوع عمل های بینی است. در عمل و جراحی بینی ترمیمی فرد برای دومین تحت جراحی قرار میگیرد که به آن جراحی ثانویه نیز میگویند، در این نوع جراحی فرد تحت عمل قرار میگیرد، اما مدت زمان و دردسر آن به اندازه اولین بار جراحی نیست.

آیا از جراحی بینی اولیه خود پشیمان و به دنبال راهی برای رفع ایرادات آن هستید؟ خوشبختانه باید بگوییم شما یک چاره و پل پشت سر دارید و آن هم عمل ترمیمی بینی است.

این جراحی تمام مشکلات تنفسی و زیبایی باقی‌مانده از عمل قبلی‌تان را رفع می‌کند؛ اما به شرطی که به صورت اصولی برای آن اقدام کنید. در این مقاله شما را به طور کامل در این زمینه راهنمایی می‌کنیم و تمام اطلاعات و نکات ضروری در مورد آن را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

عمل بینی ترمیمی چیست؟

عمل بینی ترمیمی که به آن جراحی ثانویه نیز می‌گویند، برای رفع ایرادات و مشکلات باقی‌مانده از عمل بینی اولیه انجام می‌شود. گاهی اوقات به دلیل مراجعه به جراح بی‌تجربه یا موارد دیگری مانند عدم رعایت نکات مراقبتی، افراد از نتیجه جراحی بینی خود رضایت ندارند؛ به همین دلیل باید برای عمل ترمیمی یا مجدد خود اقدام کنند.

البته باید بدانید انجام این نوع جراحی دلایل متفاوتی دارد که در ادامه به شرح تمام آن‌ها می‌پردازیم.

چرا افراد برای عمل بینی ترمیمی اقدام می‌کنند؟

افراد به دلایل متفاوتی برای جراحی مجدد بینی اقدام می‌کنند و موارد زیر از مهم‌ترین دلایل زیبا جویان برای انجام این عمل هستند.

مشکلات تنفسی باقی‌مانده از عمل قبلی

مشکلات تنفسی یکی از دلایل شایع افراد برای جراحی ترمیمی است. موارد زیر از مهم‌ترین علل ایجاد آن هستند.

انسداد مجرای تنفسی

گاهی اوقات افراد پس از جراحی اولیه به دلایل متفاوتی مانند انحراف تیغه بینی، چسبندگی، افتادگی دریچه‌های بینی و… با مشکل انسداد مجرای تنفسی روبه‌رو می‌شوند و برای رفع آن، چاره‌ای جز جراحی ترمیمی ندارند.

مشکلات تنفسی بعد از جراحی یکی از دلایل عمل بینی ترمیمی می‌باشد

وجود پولیپ بینی

در برخی از موارد پولیپ داخل بینی در جراحی اولیه از بین نمی‌رود؛ همین موضوع باعث انسداد مجرا و در نتیجه بروز مشکلات تنفسی می‌شود.

دشواری در تنفس

گاهی اوقات به دلایل متفاوتی مانند تنگی بیش از حد سوراخ‌های بینی، افراد پس از جراحی به سختی نفس می‌کشند و همین موضوع آن‌ها را به انجام عمل مجدد ترغیب می‌کند.

مشکلات زیبایی و ظاهری در بینی

برخی از مواقع افراد پس از جراحی هیچ مشکل عملکردی یا تنفسی ندارند؛ اما از نظر ظاهری از نتیجه عمل خود راضی نیستند. در ادامه با برخی از رایج‌ترین این مشکلات زیبایی آشنا می‌شوید.

عدم تقارن بینی

عدم تقارن بینی پس از عمل بیشتر به دلیل بی‌تجربگی و خطای جراح اتفاق می‌افتد. علائم این نوع عارضه سوراخ‌های نامتقارن، پهنای بینی نامتقارن یا انحنای نوک بینی است.

عدم تقارن دماغ باعث عمل ترمیمی بینی می‌شود

وجود قوز روی بینی

در برخی از موارد جراحی بینی قوز دار پس از جراحی به طور کامل رفع نمی‌شود و تنها راه‌حل آن عمل بینی ترمیمی است.

درمان قوز روی بینی بعد از رینوپلاستی با عمل بینی ترمیمی

پهن بودن بینی

پهن بودن بینی نیز یکی از رایج‌ترین مشکلات زیبایی است که افراد پس از جراحی اولیه خود با آن روبه‌رو می‌شوند.

افتادگی نوک بینی

افتادگی نوک بینی بعد از عمل به دلایل مختلفی مانند بی‌تجربگی جراح یا عدم استفاده از چسب بینی به وجود می‌آید و معمولاً این افراد برای رفع آن برای جراحی ثانویه اقدام می‌کنند.

رفع افتادگی نوک بینی بعد از جراحی با عمل بینی ترمیمی

ترکیبی از مشکلات تنفسی و زیبایی

در برخی از موارد شدید، زیبا جویان بعد از جراحی هم‌زمان به دو نوع مشکلات زیبایی و تنفسی دچار می‌شوند. اگر شما نیز در چنین شرایطی قرار دارید، خیلی سریع‌تر برای عمل ترمیمی بینی خود اقدام کنید.

تمام این مشکلات مخصوصاً موارد شدید، تنها به دلیل انتخاب یک جراح بی‌تجربه و غیرحرفه‌ای اتفاق می‌افتند. حال که در جراحی اولیه بینی خود دچار این اشتباه شده‌اید، خوشبختانه راه جبرانی برای آن وجود دارد!

انتخاب یک جراح ماهر در عمل بینی ترمیمی بسیار مهم است؛ زیرا این تنها شانس شما برای رسیدن به بینی ایده‌آلتان به شمار می‌شود. به همین دلیل حتماً در مورد پزشک خود و سوابق جراحی‌های او تحقیق کنید و همچنین نظرات زیبا جویان قبلی او را نیز بپرسید.

برای این کار می‌توانید از کارشناسان ما در دکترلند کمک بگیرید؛ زیرا آن‌ها اطلاعات کاملی در مورد جراحان ترمیمی بینی در سراسر ایران دارند و بهترین جراح شهرتان را به شما معرفی می‌کنند.

شرح دقیق تمام مراحل عمل ترمیمی بینی

مراحل عمل بینی ترمیمی به نوع مشکل و پیچیدگی آن بستگی دارد؛ اما به طور کلی این جراحی در دو مرحله انجام می‌شود:

تخریب ساختار بینی قبلی

در ابتدا جراح با دقت و ظرافت زیاد، ساختار بینی قبلی را تخریب و اصلاح می‌کند. تمام این مراحل را به طور خلاصه در بخش زیر برایتان توضیح می‌دهیم.

  1. برداشتن بخیه‌ها: در ابتدا جراح بخیه‌های جراحی قبلی‌تان را با دقت باز می‌کند.
  2. جدا کردن پوست از اسکلت بینی: در این بخش جراح پوست را از استخوان بینی جدا می‌کند تا به کل ساختار آن دسترسی داشته باشد.
  3. اصلاح غضروف‌ها و استخوان: حال پزشک تمام غضروف‌ها و استخوان‌هایی که پس از جراحی بینی قبلی به شکل صحیح تغییر نکرده یا دچار مشکل شده‌اند را به دقت اصلاح می‌کند.
  4. حذف غضروف یا استخوان اضافی: در برخی از موارد پزشک برای ایجاد نتیجه ایده‌آل افراد، بخشی از غضروف یا استخوان بینی را برمی‌دارد.
مراحل عمل بینی ترمیمی

بازسازی و ایجاد بینی جدید

پس از تخریب بافت و ساختار قبلی بینی، نوبت به بازسازی آن می‌رسد که در ادامه نحوه انجام آن را شرح می‌دهیم.

  1. ایجاد اسکلت جدید: در این بخش جراح با استفاده از غضروف و استخوان، ساختار و اسکلت دلخواه شما را ایجاد می‌کند.
  2. قرار دادن غضروف و استخوان: در این مرحله استخوان و غضروف بینی در جای مناسب خود قرار می‌گیرند.
  3. بخیه زدن و پانسمان بینی: در انتها نیز پزشک پوست را به بینی بخیه می‌زند و آن را پانسمان می‌کند.

دوران نقاهت عمل ترمیمی بینی چگونه است؟

به طور کلی دوران نقاهت عمل بینی ترمیمی از جراحی اولیه کمی طولانی‌تر است؛ به همین دلیل در این دوران حساس، حتماً تمام نکات مراقبتی و توصیه‌های پزشکتان را به طور دقیق رعایت کنید.

علاوه بر این حتماً به طور مرتب به جراح خود مراجعه و وضعیت خود را بررسی کنید. در این دوران می‌توانید از مشاوران ما نیز راهنمایی بگیرید؛ زیرا شما پس از جراحی با تیم دکترلند، تا 2 سال پشتیبانی رایگان دریافت می‌کند و کارشناسان ما تا زمان بهبودی کامل، همراه و هم‌قدم شما هستند.

جراحی ترمیمی بینی چه عوارض و خطراتی دارد؟

عوارض جراحی ترمیمی بینی مشابه با عمل اولیه است؛ فقط در برخی از موارد این عوارض کمی خود را شدیدتر نشان می‌دهند.

  • خون‌ریزی
  • کبودی و ورم
  • احتمال عفونت
  • ایجاد اسکار
  • عدم رضایت از نتیجه عمل
  • باقی ماندن جای بخیه
  • برطرف نشدن کامل تمام مشکلات قبلی
عوارض عمل بینی ترمیمی

احتمال بروز تمام این عوارض بعد از عمل ترمیمی بینی شما وجود دارد و تمام آن‌ها مخصوصاً خطرات شدید، به پزشک شما بستگی دارند! در صورتی که در انتخاب جراح عمل بینی ترمیمی خود اشتباه کنید، دیگر هیچ راه برگشتی برای جبران آن نخواهید داشت!

بنابراین حتماً در این زمینه با افراد بسیار ماهر و باتجربه مشورت و پس از بررسی‌ها و اطمینان کامل، برای جراحی اقدام کنید.

نکات مهم و ضروری که باید برای عمل ترمیمی بینی بدانید

برای رسیدن به نتیجه ایده‌آل خود در جراحی ترمیمی، قبل از عمل باید نکات بسیار مهم و ضروری زیر را در نظر بگیرید.

  • قبل از هر چیز حتماً با افراد متخصص و جراحان متفاوتی در این زمینه مشورت کنید.
  • تمام سوابق خود را در اختیار پزشک موردنظر قرار دهید.
  • از تمام عوارض و خطرات احتمالی این جراحی مطلع شوید.
  • انتظارات واقع‌بینانه‌ای از عمل ترمیمی بینی خود داشته باشید.
  • حتماً نمونه کارها و سوابق پزشکی جراح خود را بررسی کنید.
  • در صورت امکان با زیبا جویان قبلی جراح خود صحبت کنید.

علاوه بر تمام این موارد حتماً با کارشناسان حرفه‌ای تیم دکترلند نیز مشورت کنید؛ برای این کار در ابتدا عکس بینی‌تان را برای ما بفرستید. مشاوران ما به طور کامل نوع بینی و مشکلاتتان را بررسی می‌کنند و تمام نکات لازم را برایتان شرح می‌دهند.

نکات مهم برای عمل ترمیمی بینی

هزینه عمل بینی ترمیمی چقدر است؟

هزینه جراحی بینی این روزها دغدغه بسیاری از افراد است؛ چه برسد به جراحی ترمیمی و مجدد! قطعاً هزینه این عمل برای همه افراد ثابت نبوده و با توجه به نوع و مشکل بینی، انتظارات شما، دستمزد پزشک و پیچیدگی عمل برای هر شخص متفاوت است.

اما با دکتر لند جای هیچ نگرانی نیست؛ زیرا کارشناسان ما در کاهش هزینه‌ها کمک زیادی به شما می‌کنند. مراجعان دکتر لند علاوه بر ویزیت نیم‌بها از تخفیف‌های ویژه در انجام آزمایش‌ها و عکس‌برداری‌ها نیز بهره‌مند می‌شوند.

از طرفی خیلی از افراد توانایی پرداخت هزینه عمل بینی ترمیمی را نداشته و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند؛ کارشناسان ما در دکتر لند شرایطی را فراهم کرده‌اند که تمام افراد با هر بودجه‌ای توانایی انجام این عمل را داشته باشند. در بخش زیر این شرایط فوق‌العاده را برایتان توضیح می‌دهیم.

آشنایی با تکنیک‌های مختلف عمل بینی ترمیمی

در این قسمت به طور خلاصه تکنیک‌ها و روش‌های عمل بینی ترمیمی را بررسی می‌کنیم.

عمل بینی به روش باز

به طور کلی دو روش باز و بسته برای عمل بینی ترمیمی یا همان عمل بینی ترمیمی وجود دارد. در روش باز، برش‌ها بیشتر از جراحی بسته بوده و پزشک به صورت کامل به ساختار بینی شما دسترسی دارد، پس از جراحی نیز به داخل و خارج بینی بخیه زده می‌شود.

به طور کلی روش جراحی بینی به روش باز به دلیل دید بیشتر پزشک، خطای کمتری دارد؛ به همین دلیل بیشتر جراحان نوع جراحی ثانویه بینی باز را پیشنهاد می‌کنند. البته باید بدانید این موضوع به پزشک شما بستگی دارد.

عمل بینی به روش بسته

در روش جراحی بینی به روش بسته جراح تنها در قسمت سوراخ بینی برش ایجاد کرده و پزشک دید وسیعی ندارد. به همین دلیل از این روش بیشتر در مواقعی استفاده می‌شود که بینی شما نیاز به تغییرات کوچک و جزئی دارد.

علاوه بر این در جراحی بینی ثانویه پزشک در مواقع مورد نیاز از تکنیک‌های متفاوتی مثل پیوند غضروف استفاده می‌کند. این موضوع به تخصص زیادی نیاز دارد؛ زیرا غضروف موردنیاز از قسمت‌های مختلف بدن مثل گوش و قفسه سینه برداشته می‌شود.

تفاوت‌های بارز عمل بینی ترمیمی و اولیه

برخلاف تصور بسیاری از افراد باید بدانید جراحی بینی اولیه و ثانویه در برخی از موارد تفاوت‌هایی دارند که در جدول زیر با آن‌ها آشنا می‌شوید.

نوع تفاوتمقایسه بین جراحی بینی اولیه و ثانویه
میزان پیچیدگی جراحیبه طور کلی جراحی ثانویه بینی پیچیده‌تر از عمل اولیه است.
مدت زمان عملجراحی اولیه بینی بین 1_2 و جراحی ثانویه به دلایل مختلف گاهی 2_3 ساعت طول می‌شود.
دوره نقاهتدر جراحی بینی ثانویه قطعاً باید مدت زمان خیلی بیشتری (گاهی 1_2 سال) برای مشاهده نتیجه عمل خود صبر کنید.
میزان هزینهمعمولاً هزینه جراحی ثانویه به دلیل مدت زمان و پیچیدگی زیادتر از عمل اولیه بیشتر است.
عوارض و شدت آن‌هاعوارض در دو نوع عمل تقریباً شبیه به هم بوده؛ اما شدت آن‌ها در عمل ثانویه بیشتر است.

مشکلات ظاهری پس از عمل بینی اولیه

خیلی از افراد پس از جراحی اولیه از ظاهر بینی خود راضی نیستند. البته این موضوع در برخی از موارد به دلیل نابلدی و تجربه پایین پزشک اتفاق می‌افتد. اصلی‌ترین این مشکلات عبارت‌اند از:

  • افراط در تغییرات
  • افتادگی نوک بینی
  • باقی ماندن قوز بینی
  • عدم تقارن سوراخ‌های بینی
  • کوچک نشدن بینی به اندازه دلخواه بیمار
  • بزرگ بودن نوک بینی
  • باریک شدن زیاد تیغه نوک بینی
  • انحراف تیغه بینی
  • وجود اسکارهای داخلی و خارجی
  • فاصله زیاد سوراخ‌ها

مشکلات عملکردی بعد از جراحی بینی اولیه

متاسفانه برخی از افراد پس از جراحی به دلیل بی‌تجربگی پزشک خود با مشکلات عملکردی و تنفسی زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند! این مشکلات عوارض مختلفی مثل انسداد راه هوایی، خر و پف، احتقان، عدم تنفس راحت، تنفس صدادار و… را به همراه دارد. اگر این افراد برای جراحی مجدد بینی خود اقدام نکنند، باید این عوارض را تا پایان عمرشان تحمل کنند!

البته باید بدانید این دو مورد تنها به دلیل نابلدی پزشک اتفاق نمی‌افتد. گاهی اوقات بینی افراد به دلیل تصادف و جراحی بینی شکسته ورزش‌های دسته‌جمعی و به طور کلی حوادث غیرمنتظره دچار آسیب می‌شود!

احتمالاً الان این سوال در ذهنتان رژه می‌رود که: «من چطور مطمئن شوم که آیا به عمل بینی ترمیمی نیاز دارم یا خیر؟» در بخش زیر به طور مفصل در این مورد به شما کمک می‌کنیم.

چگونه بفهمیم به جراحی ترمیمی بینی نیاز داریم؟

جالب است بدانید برخی از افرادی که قصد جراحی مجدد بینی خود را دارند، پس از مدتی متوجه می‌شوند که کاندیدای مناسبی برای انجام این عمل نیستند؛ دلیل آن را در بخش زیر برایتان توضیح می‌دهیم.

مراجعه به یک جراح ماهر و واجد شرایط

اولین و مهم‌ترین کاری که شما باید برای اطمینان انجام دهید، مراجعه به یک پزشک ماهر و واجد شرایط است که در زمینه عمل بینی ترمیمی تخصص داشته باشد. اگر جراح خوبی را انتخاب کرده باشید، با بررسی بینی‌تان به شما اطلاع می‌دهد که آیا به این جراحی نیاز دارید یا خیر.

بنابراین حتماً در انتخاب جراح خود به اندازه کافی دقت کنید. مشاوران ما در مجموعه دکتر لند در این زمینه همراه شما بوده و بهترین جراحان متخصص در زمینه عمل بینی ترمیمی را با توجه به بودجه، نوع مشکل و انتظاراتتان به شما معرفی می‌کنند؛ برای دریافت مشاوره دکمه زیر را بفشارید.

را به صفر برسانید، تنها کاری که از دستتان برمی‌آید شناخت و تلاش برای کاهش آن‌هاست. در بخش زیر با عوارض و خطرات این جراحی آشنا می‌شوید.

بررسی عوارض شایع عمل بینی ترمیمی

عمل بینی ترمیمی مثل عمل اولیه نیز عوارض مربوط به خودش را دارد؛ در این قسمت شایع‌ترین این موارد را بررسی می‌کنیم.

1.    خونریزی پس از عمل ترمیم بینی

یکی از شایع‌ترین خطرات عمل بینی ترمیمی خونریزی پس از عمل است؛ زیرا احتمال آسیب به رگ‌های خونی در طی عمل وجود داشته و بیشتر افراد با این عارضه روبه‌رو می‌شوند.

البته شدت خونریزی در حالت عادی به قدری نیست که نیاز به بستری داشته باشد؛ حواستان باشد در این دوره نباید از برخی از داروهای رقیق‌کننده خون و بدون نسخه استفاده کنید؛ مگر اینکه از قبل با پزشک خود مشورت کرده باشید!

2.    عوارض مواد بیهوشی عمل ترمیم بینی

این موضوع زمانی که شما با فاصله کمی از جراحی بینی اولیه خود تصمیم به عمل بینی ترمیمی گرفته باشید، خطرناک است؛ بنابراین معاینات قبل از جراحی را جدی گرفته و حتماً در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.

3.    انسداد بینی از عوارض شایع

انسداد بینی یکی از عوارض عمل بینی ترمیمی بوده و مشکلات تنفسی برای افراد ایجاد می‌کند. در عمل بینی ترمیمی گاهی اوقات به دلایل مختلف راه هوایی بینی باریک و مجرای بینی مسدود می‌شود. برای جلوگیری از این عارضه باید حتماً یک معاینه دقیق قبل از عمل داشته و جراح حرفه‌ای را برای عمل خود انتخاب کنید.

4.    عفونت از عوارض نادر عمل بینی ترمیمی

عفونت یک عارضه بسیار نادر و خطرناک پس از عمل بینی ترمیمی است. البته جای نگرانی برای این کار وجود ندارد؛ زیرا پزشک به طور کامل نکات مراقبتی برای جلوگیری از آن را به شما آموزش می‌دهد. از طرفی اگر علائمی مثل تب، تورم زیاد، ترشحات بد بو و درد داشتید حتماً با جراح خود در تماس باشید.

5.    نارضایتی از نتیجه عمل بینی ترمیمی

این عارضه رابطه مستقیمی با پزشک شما دارد. از طرفی شما هرگز نباید انتظارات غیرواقعی از نتیجه عمل خود داشته باشید! با این حال برخی از افراد پس از جراحی بینی مجدد خود هنوز هم از ظاهر بینی خود راضی نیستند. برای جلوگیری از این مشکل حتماً قبل از جراحی انتظارات خود را با پزشک در میان گذاشته و با او مشورت کنید.

تا اینجا شما با تعدادی از عوارض عمل بینی ترمیمی شنا شدید. باید بدانید راهکارهای مختلفی برای جلوگیری یا کاهش این خطرات وجود دارند که در بخش زیر در این مورد برایتان توضیح می‌دهیم.

اگر به هر دلیلی در جراحی بینی گوشتی شکست خورده‌اید، اصلاً نگران نباشید؛ زیرا با عمل ترمیم بینی تمام مشکلات آن حل می‌شوند. البته عاقلانه‌تر این بود که کار به این جا نکشد، اما حال چاره‌ای جز عمل دوباره بینی خود ندارید!

بهترین جراح برای عمل بینی ترمیمی کیست؟

اگر اطلاعات زیادی در زمینه انتخاب پزشک نداشته باشید، یافتن یک دکتر خوب برای جراحی ترمیمی بینی از شاخ غول نیز برایتان سخت‌تر می‌شود! به همین دلیل حتماً این بخش را با دقت مطالعه کنید.

ویژگی‌های بهترین جراح ترمیمی بینی

مسلماً پزشکی که شما برای عمل ترمیمی بینی خود انتخاب می‌کنید، باید ویژگی‌های منحصر به فردی داشته باشد؛ در غیر این صورت اصلاً گزینه مناسبی برای این کار نیست. در این قسمت تعدادی از مهم‌ترین این ویژگی‌ها را می‌شناسید.

  • دارای تخصص کامل در زمینه ترمیم بینی
  • دارای نمونه کارهای واقعی از زوایای مختلف
  • مهارت ارتباطی خوب با بیماران
  • اولویت قرار دادن سلامتی و ترجیحات بیمار
  • استفاده از جدیدترین تکنیک‌های روز دنیا
  • توانایی شخصی سازی عمل برای هر فرد (بر اساس سلایق و انتظارات بیمار)
  • ارائه یک مشاوره و معاینه دقیق و کامل
  • همکاری با بهترین تیم و پرسنل
  • رفع نگرانی‌های شما در جلسات مشاوره
  • مسلط به هنر زیبایی شناختی و پیشنهاد بهترین فرم بینی

تمام این موارد به یک اندازه مهم بوده و باید حتماً با دقت بررسی شوند؛ بنابراین بی‌گدار به آب نزنید. در قسمت زیر به شما کمک می‌کنیم تا مناسب‌ترین پزشک را برای جراحی بینی خود پیدا کنید.

معرفی پزشکان

جراحی ترممی بینی برای چه افرادی مناسب است؟

به طور کلی اگر از دسته افراد زیر هستید، این جراحی برای شما مناسب است:

  • اگر در حادثه‌ای مثل تصادف قسمت زیادی از بافت بینی خود را از دست داده‌اید.
  • از جراحی بینی اولیه خود به هر دلیلی راضی نبوده و قصد ترمیم مشکلات آن را دارید.
  • سن مناسبی برای این کار دارید.
  • انتظارات منطقی از نتیجه عمل خود دارید.
  • سلامت جسمانی مناسبی دارید.
  • مدت زمان لازم از عمل قبلی شما گذشته است.

عمل مجدد بینی برای چه افرادی مناسب نیست؟

مسلماً تمام افراد نمی‌توانند برای عمل مجدد بینی خود اقدام کنند؛ بنابراین اگر شرایط زیر را دارید، بهتر است در ابتدا به طور کامل با یک متخصص مشورت کنید.

  • اگر پوست بینی‌تان در جراحی اولیه به‌شدت آسیب دیده و کوچک شده است.
  • در صورت و بینی‌تان انحراف وجود دارد.
  • اگر پوست بینی بسیار نازک و یا بسیار ضخیم است.
  • اگر در اطراف سوراخ و پره‌های بینی برش‌ها و زخم‌های زیادی ایجاد شده باشد.
  • مدت زمان زیادی از عمل اولیه‌تان نگذشته باشد.
  • سلامت جسمانی و روانی کاملی نداشته باشید.

با وجود تمام این موارد توصیه می‌کنم قبل از هر چیز حتماً نزد یک فرد متخصص مشاوره و از واجد شرایط بودن خود برای این کار مطمئن شوید. مشاوران ما در تیم دکتر لند در این زمینه راهنمایی کاملی به شما ارائه می‌دهند؛ برای این کار فقط کافی است عکس بینی خود را برای ما ارسال کنید.

تفاوت جراحی ترمیمی بینی با جراحی اولیه

به نظرتان عمل اولیه و ترمیمی بینی با هم چه تفاوت‌هایی دارند؟ در جدول زیر به طور کامل این تفاوت‌ها را بررسی می‌کنیم.

تفاوتعمل بینی ترمیمی جراحی اولیه بینی
پیچیدگی عملبیشترکمتر
هزینهمعمولاً بیشترکمتر
دوره نقاهتطولانیکوتاه‌تر
مدت زمان عملتا 3 ساعت5/1_2
میزان ورم و واکنش بینیمعمولاً شدیدخفیف‌تر از عمل ترمیمی
خطرات و عوارض عملبیشترکمتر

چه زمانی برای ترمیم بینی مناسب است؟

شما نمی‌توانید در هر زمانی که دلتان خواست برای ترمیم بینی خود اقدام کنید! اگر در گذشته بینی خود را عمل کرده‌اید، باید حداقل یک سال از جراحی اولیه شما گذشته باشد؛ در غیر این صورت سلامتی خود را به خطر می‌اندازید!

برای ترمیم بینی نباید هیچ‌گونه ورم و التهابی در بینی شما مشاهده شود؛ زیرا در صورت داشتن ورم، بافت بینی شما به درستی مشاهده نشده و علاوه بر این دوران نقاهت طولانی نیز خواهید داشت.

به همین دلیل توصیه می‌کنم تا زمان مناسب صبر کرده و عجله نکنید. برای این کار حتماً با یک پزشک ماهر و متخصص نیز مشورت کنید.

ترمیم بینی از روش غیر جراحی

گاهی اوقات پس از جراحی اولیه، بینی شما به‌قدری مشکل ندارد که نیاز به عمل مجدد داشته باشد؛ در چنین شرایطی و برای رفع مشکلات خفیف بینی، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

روش سوهان‌کشی

در این روش پزشک با استفاده از ابزار مخصوصی به اسم سوهان، برآمدگی‌های باقی مانده از جراحی اولیه را برطرف می‌کند. این روش حتی با بی حسی موضعی نیز قابل انجام بوده و در برخی از موارد پزشک از بیهوشی عمومی استفاده می‌کند.

تزریق کورتون به بینی

تزریق کورتون بعد از عمل اولیه برای برخی از بینی‌ها صورت می‌گیرد. بینی‌های اغلب پس از جراحی ورم زیادی داشته و آن را کمی بزرگ نشان می‌دهد؛ در چنین شرایطی شما به جای عمل بینی ترمیمی می‌توانید با تزریق کورتون این ورم را در مدت زمان بسیار کوتاهی از بین ببرید.

تزریق ژل به بینی‌های عمل شده

گاهی اوقات افراد پس از جراحی اولیه بینی متوجه مشکلات ظاهری متفاوتی در بینی خود می‌شوند. برای مثال اگر قوس زیادی روی بینی‌تان ایجاد شده باشد، پزشک با تزریق ژل و مواد پرکننده، این مشکل را برطرف می‌کند.

با توجه به این موارد از جمله تزریق فیلر بینی برای بینی گوشتی، دانستیم که تنها روش ترمیم بینی شما جراحی و عمل مجدد نیست؛ اما باید بدانید این روش‌ها برای همه افراد مناسب نبوده و باید حتماً در این زمینه با یک پزشک ماهر مشورت کنید.

اقدامات قبل و بعد از ترمیم بینی

عمل دوباره بینی نیز مثل انواع دیگر جراحی‌ها اقدامات و نکات مراقبتی مختلفی دارد. بنابراین برای رسیدن به نتیجه دلخواهتان حتماً تمام موارد زیر را با دقت رعایت کنید.

قبل از ترمیم بینی باید چه کارهایی انجام دهیم؟

قبل از اینکه برای عمل ترمیمی بینی خود اقدام کنید، تمام موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • حتماً با پزشک‌های مختلف و البته متخصصی در این زمینه مشورت کنید.
  • حداقل پس از گذشت یک سال از عمل اولیه خود برای این کار اقدام کنید.
  • پزشک ماهر و کاربلدی را انتخاب کنید.
  • تمام عکس‌ها و آزمایش‌های لازم را انجام دهید.
  • رژیم غذایی خود را رعایت کنید.

کارهایی که باید بعد از جراحی ترمیمی بینی انجام دهید:

پس از اینکه با استفاده از یکی از روش‌ها، بینی خود را ترمیم کردید، تمام موارد زیر را موبه‌مو رعایت کنید:

  • در هنگام استراحت و خوابیدن سر خود را بالاتر از بدنتان قرار دهید.
  • از حضور در مکان‌های شلوغ خودداری کنید.
  • به اندازه کافی استراحت کنید.
  • رژیم غذایی مناسبی داشته و غذاهای تند و شور مصرف نکنید.
  • داروها و پمادهای تجویز شده را به درستی مصرف کنید.
  • فعالیت و ورزش سنگین انجام ندهید.
  • غذاهای جویدنی نخورید.
  • پانسمان و بینی خود را خیس نکنید.
  • کمپرس آب سرد یا یخ استفاده کنید.
  • بینی‌تان را لمس نکنید.
  • عینک طبی یا آفتابی روی بینی خود نگذارید.

نکات مهم برای کاهش خطرات جراحی بینی ترمیمی

روش‌ها و نکات مختلفی برای کاهش این عوارض وجود دارند؛ اما موارد زیر از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین آن‌ها هستند.

انتخاب جراح مناسب برای جراحی ترمیمی بینی

اولین و مهم‌ترین نکته برای جلوگیری از بروز این عوارض، دقت در انتخاب جراح است. در غیر این صورت باید احتمال نیاز به یک جراحی دیگر را نیز در نظر بگیرید. همیشه می‌گویند: «مرگ یکبار، شیون یکبار» بنابراین یک‌بار در انتخاب خود وسواس به خرج داده و برای یک عمر خیال خود را راحت کنید.

برنامه‌ریزی و تکنیک جراحی مناسب

هر فرد با توجه به نوع بینی و نتیجه عمل اولیه به روش و تکنیک جراحی مخصوص به خود نیاز دارد. این موضوع را تنها پزشک شما مشخص می‌کند؛ بنابراین قبل از جراحی برنامه درمانی مخصوص به خود را حتماً از جراح دریافت کنید.

مراقبت ‌های بعد از عمل ترمیم بینی

هرگز فکر نکنید با جراحی بینی کار شما به پایان رسیده است؛ باید بدانید دوران ریکاوری مهم‌ترین و حساس‌ترین مرحله از آن است. دوره نقاهتعمل بینی ترمیمی مانند عمل اولیه بوده و شما تا 6 هفته پس از عمل اجازه انجام فعالیت‌های سنگین را نخواهید داشت؛ برای کاهش این خطرات حتماً تمام نکات زیر را مدنظر خود قرار دهید.

  1. حتماً تمام داروهای تجویز شده را به موقع و طبق دستور پزشک مصرف کنید.
  2. چند روز اول پس از جراحی به خوبی استراحت کرده و هیچ فعالیتی انجام ندهید.
  3. در چند مدت اول پس از عمل سر خود را خم نکنید.
  4. تا 7 روز بعد از عمل بینی هرگز به بینی خود آب نزده و دوش نگیرید.
  5. از مواد غذایی مفیدی مثل آناناس استفاده کنید.
  6. در این مدت از خاراندن، ماساژ دادن و ضربه به بینی خودداری کنید.
  7. تا بهبودی کامل و ترمیم زخم‌ها از انجام ورزش‌های سنگین خودداری کنید.

توصیه‌های پایانی در مورد عمل بینی ترمیمی

در این مقاله شما با تمام نکات مورد نیاز در مورد عمل جراحی ترمیم بینی آشنا شدید. مهم‌ترین نکته در انجام رینوپلاستی مجدد، انتخاب یک پزشک و تیم حرفه‌ای در این زمینه است؛ در غیر این صورت عمل کردن شما نه‌تنها نتیجه‌ای نداشته، بلکه حتی آسیب‌های جبران‌ناپذیری به بینی‌تان وارد می‌کند.

ما در مجموعه دکتر لند در زمینه عمل بینی ترمیمی تجربه بسیار زیادی داشته و متناسب با بینی و انتظاراتتان، مناسب‌ترین پزشک را به شما معرفی می‌کنیم. اگر سوال یا نیاز به راهنمایی بیشتر در این زمینه دارید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

سوالات خود را نیز در بخش زیر با ما در میان گذاشته و این مقاله مفید را برای افرادی که قصد انجام عمل بینی ترمیمی را دارند نیز بفرستید.

عمل بینی ترمیمی برای رفع مشکلات تنفسی و زیبایی ناشی از عمل قبلی مفید است؛ اما به شرطی که به صورت اصولی و آگاهانه برای آن اقدام کنید. در این مسیر حتماً از کارشناسان ما در مجموعه دکترلند کمک بگیرید و تمام ابهامات خود را رفع کنید.

در ادامه نیز نظرات و تجربه‌های خود را با ما در میان بگذارید و این مقاله را برای تمام افرادی که از نتیجه جراحی بینی اولیه خود راضی نیستند نیز بفرستید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به زودی با شما تماس می‌گیریم!