• بلاگ
  • جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری

جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری

جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری

هر جراحی که تحت بیهوشی عمومی باشد برای زنان باردار ممنوع است. اما قوانینی برای جراحی بینی قبل و بعد از بارداری وجود دارد.

یکی از رایج‌ترین سوالاتی که خانم‌ها در مراجعه به متخصصین جراحی بینی می پرسند، ارتباط بین بارداری و جراحی بینی است. پاسخ این است که نه تنها جراحی بینی، بلکه هر جراحی که تحت بیهوشی عمومی قرار گیرد برای خانم های باردار ممنوع است، زیرا بیهوشی تاثیرات منفی روی جنین می گذارد. توصیه می‌شود جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری انجام می‌شود. با این وجود حتی قبل و بعد از بارداری نیز باید با مشورت جراح بینی خود مشورت کنید. در ادامه با دکترلند همراه شوید؛ چون قرار است اطلاعات مهمی در این زمینه کسب کنیم.

بارداری قبل از جراحی بینی

رینوپلاستی روشی است که شامل مراحل قبل و بعد از عمل (pre_op & post_op) می‌شود. بنابراین، برای آماده سازی و بهبود، باید یک روند تدریجی دنبال شود. به عبارت دیگر، روند بهبودیِ کامل بینی زمان در خور توجهی می‌برد، بنابراین برای خانم‌هایی که قصد باردار شدن دارند، مهم است که بدانند دوره نقاهت آن‌ها چه زمانی به پایان رسیده است تا بتوانند برای بچه دار شدن اقدام کنند.

اکثر جراحان عمل بینی شیراز معتقدند که پس از یک دوره بهبودی، زخم‌ها بهبود یافته و غضروف ها سفت شده‌اند، می توان برای بچه دار شدن اقدام کرد. دوره نقاهت پس از جراحی در افراد مختلف از یک تا دو ماه متفاوت است. به گفته متخصصان، زنانی که قصد باردار شدن دارند می توانند یک ماه پس از جراحی بینی برای بارداری اقدام کنند. هیچ دلیل پزشکی خاصی برای تداخل با بارداری پس از اتمام دوره نقاهت وجود ندارد.

توصیه می‌شود؛ بعد از جراحی بینی زمانی باردار شوید که تورم بینی برطرف شده و فرم بینی قابل مشاهده است، زیرا ممکن است بینی شما مجدداً نیاز به جراحی داشته باشد، مثلاً بعد از جراحی بینی اصلی نوک بینی را به سمت بالا بالا ببرید تا نتیجه نهایی بهتر شود. در چنین مواردی، اگر فرد باردار باشد، ممکن است داروهای بیهوشی برای جنین مضر باشد. به همین دلیل بهتر است منتظر مشخص شدن نتیجه نهایی جراحی بینی باشید. علاوه بر تورم اطراف بینی که در نتیجه جراحی زیبایی بینی ایجاد می شود، بارداری تورم را در سراسر بدن به خصوص در صورت افزایش می دهد. بنابراین، تورم بینی طولانی تر باقی می ماند. با این حال، این طبیعی است، زیرا پس از بارداری، پف بینی از بین می رود و روی بینی قبل از آن تاثیری نخواهد داشت. توصیه می شود اگر تصمیم به بارداری دارید حداقل شش ماه تا یک سال از عمل بینی شما گذشته باشد.

نکته لازم به ذکر این است که؛ تورم ناشی از بارداری باعث احتقان بینی می شود، بنابراین بیمارانی که جراحی زیبایی بینی انجام داده‌اند ممکن است مشکلات تنفسی بیشتری با تورم داخل بینی داشته باشند.

از طرفی نکته‌ای که به عنوان هشدار باید در نظر داشت. بیماران نباید زودتر از شش ماه پس از جراحی بینی باردار شوند زیرا بدن بانوان در طول بارداری تغییرات زیادی را تجربه می‌کند. به عنوان مثال، جمع آوری آب و سایر تغییرات بیولوژیکی در بافت‌های بدن و صورت نیز باعث ایجاد تغییراتی در ظاهر یا ساختار بینی می‌شود، از جمله تورم بینی، ضخیم شدن مخاط بینی، احتقان در بافت های بینی و حفره های سینوسی. ، همه اینها می تواند برای بینی ای که به تازگی تحت عمل جراحی قرار گرفته و هنوز به حالت عادی بازگشته است، مشکل ایجاد کند.

آیا بارداری بعد از جراحی بینی خطرناک است؟

در صورت وجود فاصله زمانی مناسب بین جراحی بینی و بارداری هیچ خطری وجود نخواهد داشت. زخم‌ها باید ترمیم شوند، تورم بینی باید برداشته شود و ساختار بینی باید ثابت شود. به همین دلیل پس از جراحی بینی برای باردار شدن توصیه می شود که این زمان کمتر از شش ماه نباشد. در واقع جراحی بینی یک سال پس از بارداری مجاز است.

رینوپلاستی در بارداری

جراحی بینی در دوران بارداری توصیه نمی‌شود زیرا برای انجام جراحی بینی باید بیمار را بیهوش کرد. برای تسکین درد و جلوگیری از عفونت بعد از جراحی، مصرف دارو و قرص هایی ضروری است که تاثیر بدی روی جنین می گذارد. برای جلوگیری از این مسائل، اکثر پزشکان قبل از انجام جراحی بینی برای زنان متاهل آزمایش بارداری تجویز می کنند، بنابراین در صورت مثبت بودن آزمایش، جراحی مجاز نیست.

رینوپلاستی بعد از بارداری

چند ماه بعد از زایمان و بدن مادر ثابت است، از نظر جسمی و روحی برای جراحی بینی آماده می‌شود. با این حال، در دوران شیردهی باید مراقبت های ویژه‌ای انجام شود تا اطمینان حاصل شود که نوزاد آسیبی نمی‌بیند، زیرا داروی تجویز شده توسط پزشک یا داروهای بیهوشی ممکن است تا 12 ساعت در شیر مادر باقی بماند. به همین دلیل توصیه می‌شود چند روز قبل از جراحی شیر مادر برای نوزاد نگهداری شود.

برای خانم‌های جوانی که برای اولین بار است که حس فوق العاده مادر شدن را تجربه می کنند، از بین بردن این حس زیبا با جراحی و استرس در دوران نقاهت توصیه نمی شود. این استرس و اضطراب ممکن است از طریق شیر مادر نیز به کودک منتقل شود.

اما در صورتی که خانم باردار به دلیل انحراف تیغه بینی مشکلات تنفسی داشته باشد، جراحی زیبایی بینی انجام خواهد شد.

جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری

جراحی بینی و دوران شیردهی

کودک به اندازه دوران جنینی به مادر وابسته است. از آنجایی که نوزاد مستقیماً از شیر مادر تغذیه می شود، مادر باید مراقب باشد زیرا بیشتر غذایی که مادر استفاده می کند وارد شیر می شود و مستقیماً روی نوزاد تأثیر می گذارد. به همین دلیل مصرف برخی غذاها و داروها در این دوران توصیه نمی شود. از آنجایی که معمولا برای جلوگیری از عفونت، درد و موارد دیگر باید مدتی بعد از جراحی بینی دارو مصرف کنید، بهتر است جراحی بینی را به پایان شیردهی موکول کنید.

نتایج جراحی بینی در دوران بارداری

بدن در طول بارداری دستخوش تغییرات قابل توجهی از جمله تورم بینی و حتی ضخیم شدن دیواره های بینی می شود. برخی از زنان افزایش تولید مخاط و احتقان در مجاری بینی و حفره های سینوسی را تجربه می کنند. همه این تغییرات می تواند مشکلاتی را برای بینی ایجاد کند.

خبر خوب این است که نتایج رینوپلاستی شما به گونه ای طراحی شده است که در طول و بعد از بارداری با موفقیت حفظ شود. اگرچه معمولاً بینی متورم یا پف کرده و داخل آن شروع به تورم می کند، این علائم همه عوارض جانبی طبیعی هستند که پس از بارداری خود به خود برطرف می شوند. اگر دچار مشکل تنفسی ناشی از تورم شدید، همیشه در اسرع وقت به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

چرا جراحی بینی در دوران بارداری ریسک محسوب می‌شود؟

اکثر متخصصان پزشکی سعی می‌کنند به هر قیمتی از جراحی زنان باردار خودداری کنند. برای انجام عمل روی مادر یا نوزادش، بهتر است تا پس از زایمان صبر کنید. در برخی موارد ممکن است به همین دلیل زایمان زودرس ایجاد شود.

بدن در بارداری شکننده تر است زیرا مسئول حفظ زندگی دو نفر است. این زمان تغییرات فیزیکی زیادی است، به این معنی که بدن نسبت به تروما واکنش متفاوتی نسبت به زمانی که انتظارش را نداریم، نشان می دهد. به عنوان مثال، در بارداری، یک فرد بیش از حد انعقاد پذیر است، به این معنی که احتمال لخته شدن خون او بیشتر است، که جراحی را خطرناک تر می‌کند.

به طور کلی، تحقیقات نشان داده است که جراحی و بیهوشی خطر سقط جنین، زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد و مرگ و میر نوزادان را افزایش می‌دهد.

در مقاله چندین بار به این نکته تاکید داشتیم که هر نوع عمل جراحی از جمله عمل بینی در دوران بارداری ممنوع است. در حالی که بارداری بعد از جراحی بینی و بارداری قبل از عمل بینی در فواصل زمانی مناسب و با تایید پزشک امکان پذیر است. هیچ زمان ثابت و مشخصی برای حاملگی بعد از عمل بینی وجود ندارد؛ اما توصیه می‌شود که حداقل بین ۶ تا ۱۲ ماه پس از عمل بینی برای حاملگی اقدام کنید. اگر قصد عملی بینی بعد از زایمان را دارید، بهتر است این جراحی را در زمان شیردهی به تعویق بیاندازید تا فرزند شما توانایی خوردن غذاهای کمکی غیر از شیر را داشته باشد.

آخرین توصیه هم این است که برای کاهش عوارض احتمالی جراحی بینی قبل یا بعد از بارداری با یک جراح خوب بینی و همچنین مختصص زنان مشورت کنید. در صورت هر گونه سوال در این زمینه هم می‌توانید با کارشناسان ما در تیم «دکترلند» در ارتباط باشید.

عمل بینی و بارداری: مجاز یا غیرمجاز؟ نظر پزشکان را بشنوید!

پاسخ این سؤال بستگی به این دارد که آیا جراحی شما انتخابی باشد یا نه؛ زیرا تمام جراحی‌های انتخابی در دوران بارداری ممنوع هستند؛ از جمله عمل بینی.

پس اگر جراحی مد نظر شما جراحی زیبایی است، بهترین توصیه‌ای که برای شما داریم این است که صبر کنید. اجازه دهید کودک دلبندتان قدم به این جهان بگذارد، دوره شیردهی را نیز پشت سر بگذارد و سپس برای عمل اقدام کنید. (در تیتر بعدی توضیح می‌دهیم که دقیقاً چه مدت بعد از بارداری می‌توانید برای داشتن بینی جدید و زیباتر اقدام کنید.)

اما اگر مشکل تنفسی داشته باشید، ماجرا فرق می‌کند؛ اگر دغدغه ما سلامت نوزاد است، مشکلات تنفسی نیز به همان میزان سلامت نوزاد را تهدید می‌کنند. پس اگر انحراف بینی شدید یا بیماری‌های مربوط به مجاری هوایی داشته باشید، پزشک ممکن است استثنا قائل شود. شرط کار این است که حتماً توسط یک پزشک ماهر و کارکشته معاینه شوید تا وخامت شرایط بررسی شود.

خطرات انجام عمل بینی در دوران بارداری: اتفاقات هولناک!

اگر باردار هستید، صبر کردن برای انجام عمل بینی هم به نفع سلامت نوزادتان خواهد بود و هم به سود نتیجه عملتان. بیایید ببینیم که به عقیده پزشکان، انجام عمل بینی در بارداری چه تأثیری بر روی سلامت نوزاد و چه اثری بر نتیجه عملتان خواهد داشت:

خطرات انجام عمل بینی در بارداری برای سلامت جنین

درست است که عمل بینی به طور مستقیم بر روی رحم شما تأثیر ندارد؛ اما بیهوشی، داروها و داروهای آرام‌بخش کار خودشان را می‌کنند! در صورتی که عمل بینی در دوران بارداری انجام شود، ممکن است خطرات زیر را برای نوزاد دلبند شما داشته باشد:

  1. تولد زودهنگام
  2. سقط ناخواسته جنین
از خطرات انجام عمل بینی در بارداری تولد زود هنگام نوزاد است

خطرات انجام عمل بینی در دوران حاملگی برای بینی شما

حتی اگر موضوع سلامت جنین نیز در میان نبود، باز هم پیشنهاد نمی‌کردیم که در دوران بارداری عمل بینی انجام دهید. زیرا عمل زیبایی و بارداری به صورت همزمان نتیجه خوبی نخواهد داد و خطرات زیر را به دنبال خواهد داشت:

  1. مطلوب نشدن نتیجه عمل به علت ورم‌های ناشی از بارداری
  2. افزایش خطر عفونت
  3. تیره شدن و بزرگ شدن جای زخم‌های بعد از عمل به علت تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی در بارداری
دوران نقاهت عمل بینی دربارداری طولانی تر است

چه مدت بعد از دوران بارداری عمل بینی خطری ندارد؟

بعضی از کلینیک‌های جراحی بینی ممکن است شما را تشویق کنند که 2 ماه یا 6 ماه بعد از زایمان عمل بینی انجام دهید؛ فلسفه آن‌ها این است که مواد بیهوشی باقی مانده در بدن در مقدار خطرناک از طریق شیر به نوزاد منتقل نمی‌شود. اما متأسفانه این حرف گاهی اوقات به‌خاطر منفعت شخصی آن کلینیک زده می‌شود.

ما سلامت نوزاد دلبند شما را از هر چیزی مهم‌تر می‌دانیم و مایل هستیم صادقانه آگاهی‌های لازم را به شما بدهیم. اگر چه فلسفه‌ای که در بالا مطرح کردیم درست است؛ اما در عین حال، بعد از عمل نیاز به مصرف داروهایی خواهد بود که ممکن است بر سلامت نوزاد شیرخوار تأثیر بگذارند.

پس توصیه اکید ما در دکترلند به شما این است: تا زمانی که کودکانتان را از شیر می‌گیرید صبر کنید؛ اگر برای عمل برنامه ریزی کرده بودید و حال متوجه شده‌اید که باید صبر کنید، ما احساستان را درک می‌کنیم؛ اما اجازه ندهید این موضوع شما را ناراحت و ناامید کند زیرا به عنوان یک مادر، شادی شما از هر چیزی مهم‌تر است.

در عوض، این صفحه را ذخیره کنید و زمانی که کودک شیرینتان را از شیر گرفتید، به این صفحه بازگردید و با ما تماس بگیرید. مطمئن باشید که به شما در پیدا کردن بهترین پزشک برای تحقق رؤیایتان از داشتن یک بینی زیبا و جدید کمک خواهیم کرد.

پاداش مادران صبور: فواید صبر کردن برای عمل بینی بعد از دوران بارداری!

حال بیایید بر نکات مثبت تمرکز کنیم و ببینیم که صبر کردن برای انجام عمل بینی تا زمانی که پیشنهاد دادیم، چه فوایدی خواهد داشت:

1. سلامت شیر مادر: نوشداروی نوزاد شما!

با صبر کردن خیالتان راحت خواهد بود که شیر مادر تحت تأثیر استرس عمل یا مواد بیهوشی استفاده شده در طول عمل قرار نمی‌گیرد.

2. ایمنی شما و نوزاد: یک سال صبر، یک عمر سلامتی!

خاطرجمع خواهید بود که عوارض حین جراحی یا نقاهت، مانند عفونت یا خونریزی شما را تهدید نمی‌کند. جنین شما نیز در زمان مناسب قدم به این جهان خواهد گذاشت.

جراحی بینی بعد از تولد جنین باعث سلامتی شما و نوزاد است

3. نقاهت راحت و بی‌دردسر: بهبودی سریع از عمل!

تغییرات هورمونی در دوران بارداری ممکن است نقاهت بعد از عمل را برایتان سخت‌تر کند؛ با صبر کردن برای انجام رینوپلاستی بعد از بارداری و شیردهی، دوران نقاهت بسیار راحت‌تری خواهید داشت.

4. استرس کمتر، خاطری آسوده‌تر!

فرزندآوری و شیردهی به خودی خود فرایندی چالش‌برانگیز (هرچند شیرین) است. پس عاقلانه نیست که در این دوران استرس عمل را نیز متحمل شوید! صبر کنید و با خاطری آسوده دوران بارداری و شیردهی خود را بگذرانید.

5. هدیه دکترلند به زیباجویان تازه‌مادر!

مطمئنیم با خواندن این فواید، صبوری برایتان بسیار راحت‌تر و شیرین‌تر شده است. بعلاوه، تازه مادرانی که از طریق دکترلند برای عمل بینی‌شان اقدام می‌کنند، بعد از عمل یک باکس هدیه سورپرایز نیز دریافت خواهند کرد؛ تا قسمت کوچک و البته ناقابلی از پاداش این صبوری را دریافت کنند.

حاملگی بعد از عمل بینی: خطرناک یا بی خطر

باردار شدن بعد از عمل بینی اگر بلافاصله باشد، تصمیم عاقلانه‌ای نیست. پزشکان دکترلند توصیه می‌کنند که تا زمان پایان مصرف داروهایتان صبر کنید؛ و سپس برای حامله شدن بعد از عمل بینی اقدام کنید.

بعضی از پزشکان جهان باور دارند که بارداری هیچ آسیبی به نتایج عمل نمی‌زند؛ درحالی‌که به عقیده بعضی دیگر از پزشکان برای حفظ نتایج عمل باید حداقل 4 الی 6 ماه برای باردارشدن صبر کرد.

اما پزشکان دکترلند با تحقیقات و تجربیات فراوان به این نتیجه رسیده‌اند: این موضوع بستگی به سرعت بهبودی شما و داروهایی که مصرف می‌کنید دارد. بعد از عمل معمولاً آنتی‌بیوتیک و مسکن برای شما تجویز می‌شود؛ این دو دارو بسیار قوی هستند و هنگام تلاش برای باردار شدن نباید در سیستم بدنتان باشند.

پس توصیه می‌کنیم برای این که جانب احتیاط را رعایت کنید، بعد از اتمام دوره داروهایتان یک هفته دیگر نیز صبر کنید؛ سپس با خیال راحت برای فرزند آوری اقدام کنید. در مورد رابطه جنسی نیز توصیه می‌کنیم تا هفته چهارم بعد از جراحی صبر کنید.

مراقبت‌های مهم قبل از عمل بینی برای مادران و مادران آینده

به عنوان یک مادر یا خانمی که در آینده نزدیک قصد مادر شدن دارد، مراقبت‌های مهمی را قبل از عمل بینی باید انجام دهید:

1. انتخاب پزشک متبحر: سرنوشت خود و کودکتان را به هر پزشکی نسپارید.

حال که قرار است مادر شوید، دیگر فقط در برابر خودتان مسئول نیستید؛ بلکه سلامت شما تأثیر مستقیم در زندگی و سرنوشت نوزادتان خواهد داشت. پس به عنوان یک دوست از شما خواهش می‌کنیم که اهمیت انتخاب پزشک ماهر و باتجربه را دست کم نگیرید.

متأسفانه وقتی حرف از عمل دماغ در میان باشد، عدم انتخاب پزشک کارکشته برایمان گران تمام خواهد شد. اگر جراح بینی به اندازه کافی متبحر نباشد، پیامدهایی مثل عفونت و مشکلات تنفسی به دنبالتان خواهد بود.

با آگاهی بر این موضوع، تیم دکترلند با همتی چند ماهه اطلاعات دقیق و ریزبینانه‌ای راجع به اکثر جراحان شیراز، تهران و شهرهای دیگر به دست آورده است. ما اینجا هستیم تا با به اشتراک گذاری این اطلاعات به شما، امر مهم انتخاب جراح را برایتان به کار ساده‌تری تبدیل کنیم. جهت مشاوره رایگان برای انتخاب باتجربه‌ترین جراح در شهر خودتان بر روی این دکمه کلیک کنید.

انتخاب جراح با تجربه برای ایمنی خودتان و فرزندتان حین عمل بینی در دوران بارداری

2. از قبل شیر انبار کنید.

اگر به علت مشکلات تنفسی مجبور هستید در دوران شیردهی عمل کنید، قبل از عمل چند بطری از شیرتان را انبار کنید؛ زیرا در دو سه روز بعد از عمل ممکن است مواد بیهوشی و داروها از طریق شیر به نوزاد انتقال پیدا کنند. اما اگر انجام عمل برایتان واجب نیست، توصیه می‌کنیم تا بعد از دوره شیردهی صبر کنید.

از مراقبت های جراحی بینی در دوران بارداری قبل از عمل شیر انبار کنید

3. قبل از عمل از فرد دیگری درخواست کمک کنید.

اگر مادر هستید و قصد عمل بینی دارید، اهمیت این توصیه را دست کم نگیرید. شما تا 3 هفته بعد از عملتان نباید کودکتان را در آغوش بگیرید، خم شوید، یا چیزهای سنگین به دست بگیرید. پس حتماً قبل از عمل با یکی از آشنایانتان هماهنگ کنید تا در دوران بعد از عمل به کمکتان بیاید.

راهکارهای جایگزین به جای عمل بینی در دوران بارداری: بینی زیبا در بارداری!

حال که قرار است برای انجام جراحی رینوپلاستی تا بعد از زایمان و شیردهی صبر کنیم، چرا تا آن زمان از جایگزین‌های آن استفاده نکنیم؟ اگر مایل هستید زیبایی و سلامت جنینتان را یک جا و در کنار هم داشته باشید، هنوز هم راهی هست.

توجه کنید که حتی روش‌های غیر تهاجمی (بدون جراحی) برای عمل بینی نیز در بارداری و شیردهی ممنوع هستند. (مثل لیفت بینی یا تزریق ژل و…) اما اگر برای رسیدن به ظاهر دلخواهتان خیلی عجله دارید، می‌توانید تا آن زمان از چسب‌های موقت لیفت بینی استفاده کنید.

این چسب‌ها به مدت 8 ساعت دوام دارند و به صورت موقت ظاهری صاف‌تر، باریک‌تر و سربالاتر به بینی شما می‌دهند. اگر در دوره بارداری و شیردهی مراسم خاصی را در پیش دارید، این راه حل موقت بهترین گزینه برای فرم دهی به بینی‌تان است.

عمل بینی و بارداری: مجاز یا غیرمجاز؟ نظر پزشکان را بشنوید!

پاسخ این سؤال بستگی به این دارد که آیا جراحی شما انتخابی باشد یا نه؛ زیرا تمام جراحی‌های انتخابی در دوران بارداری ممنوع هستند؛ از جمله عمل بینی.

پس اگر جراحی مد نظر شما جراحی زیبایی است، بهترین توصیه‌ای که برای شما داریم این است که صبر کنید. اجازه دهید کودک دلبندتان قدم به این جهان بگذارد، دوره شیردهی را نیز پشت سر بگذارد و سپس برای عمل اقدام کنید. (در تیتر بعدی توضیح می‌دهیم که دقیقاً چه مدت بعد از بارداری می‌توانید برای داشتن بینی جدید و زیباتر اقدام کنید.)

اما اگر مشکل تنفسی داشته باشید، ماجرا فرق می‌کند؛ اگر دغدغه ما سلامت نوزاد است، مشکلات تنفسی نیز به همان میزان سلامت نوزاد را تهدید می‌کنند. پس اگر انحراف بینی شدید یا بیماری‌های مربوط به مجاری هوایی داشته باشید، پزشک ممکن است استثنا قائل شود. شرط کار این است که حتماً توسط یک پزشک ماهر و کارکشته معاینه شوید تا وخامت شرایط بررسی شود.

خطرات انجام عمل بینی در دوران بارداری: اتفاقات هولناک!

اگر باردار هستید، صبر کردن برای انجام عمل بینی هم به نفع سلامت نوزادتان خواهد بود و هم به سود نتیجه عملتان. بیایید ببینیم که به عقیده پزشکان، انجام عمل بینی در بارداری چه تأثیری بر روی سلامت نوزاد و چه اثری بر نتیجه عملتان خواهد داشت:

خطرات انجام عمل بینی در بارداری برای سلامت جنین

درست است که عمل بینی به طور مستقیم بر روی رحم شما تأثیر ندارد؛ اما بیهوشی، داروها و داروهای آرام‌بخش کار خودشان را می‌کنند! در صورتی که عمل بینی در دوران بارداری انجام شود، ممکن است خطرات زیر را برای نوزاد دلبند شما داشته باشد:

  1. تولد زودهنگام
  2. سقط ناخواسته جنین
از خطرات انجام عمل بینی در بارداری تولد زود هنگام نوزاد است

خطرات انجام عمل بینی در دوران حاملگی برای بینی شما

حتی اگر موضوع سلامت جنین نیز در میان نبود، باز هم پیشنهاد نمی‌کردیم که در دوران بارداری عمل بینی انجام دهید. زیرا عمل زیبایی و بارداری به صورت همزمان نتیجه خوبی نخواهد داد و خطرات زیر را به دنبال خواهد داشت:

  1. مطلوب نشدن نتیجه عمل به علت ورم‌های ناشی از بارداری
  2. افزایش خطر عفونت
  3. تیره شدن و بزرگ شدن جای زخم‌های بعد از عمل به علت تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی در بارداری
دوران نقاهت عمل بینی دربارداری طولانی تر است

چه مدت بعد از دوران بارداری عمل بینی خطری ندارد؟

بعضی از کلینیک‌های جراحی بینی ممکن است شما را تشویق کنند که 2 ماه یا 6 ماه بعد از زایمان عمل بینی انجام دهید؛ فلسفه آن‌ها این است که مواد بیهوشی باقی مانده در بدن در مقدار خطرناک از طریق شیر به نوزاد منتقل نمی‌شود. اما متأسفانه این حرف گاهی اوقات به‌خاطر منفعت شخصی آن کلینیک زده می‌شود.

ما سلامت نوزاد دلبند شما را از هر چیزی مهم‌تر می‌دانیم و مایل هستیم صادقانه آگاهی‌های لازم را به شما بدهیم. اگر چه فلسفه‌ای که در بالا مطرح کردیم درست است؛ اما در عین حال، بعد از عمل نیاز به مصرف داروهایی خواهد بود که ممکن است بر سلامت نوزاد شیرخوار تأثیر بگذارند.

پس توصیه اکید ما در دکترلند به شما این است: تا زمانی که کودکانتان را از شیر می‌گیرید صبر کنید؛ اگر برای عمل برنامه ریزی کرده بودید و حال متوجه شده‌اید که باید صبر کنید، ما احساستان را درک می‌کنیم؛ اما اجازه ندهید این موضوع شما را ناراحت و ناامید کند زیرا به عنوان یک مادر، شادی شما از هر چیزی مهم‌تر است.

در عوض، این صفحه را ذخیره کنید و زمانی که کودک شیرینتان را از شیر گرفتید، به این صفحه بازگردید و با ما تماس بگیرید. مطمئن باشید که به شما در پیدا کردن بهترین پزشک برای تحقق رؤیایتان از داشتن یک بینی زیبا و جدید کمک خواهیم کرد.

پاداش مادران صبور: فواید صبر کردن برای عمل بینی بعد از دوران بارداری!

حال بیایید بر نکات مثبت تمرکز کنیم و ببینیم که صبر کردن برای انجام عمل بینی تا زمانی که پیشنهاد دادیم، چه فوایدی خواهد داشت:

1. سلامت شیر مادر: نوشداروی نوزاد شما!

با صبر کردن خیالتان راحت خواهد بود که شیر مادر تحت تأثیر استرس عمل یا مواد بیهوشی استفاده شده در طول عمل قرار نمی‌گیرد.

2. ایمنی شما و نوزاد: یک سال صبر، یک عمر سلامتی!

خاطرجمع خواهید بود که عوارض حین جراحی یا نقاهت، مانند عفونت یا خونریزی شما را تهدید نمی‌کند. جنین شما نیز در زمان مناسب قدم به این جهان خواهد گذاشت.

جراحی بینی بعد از تولد جنین باعث سلامتی شما و نوزاد است

3. نقاهت راحت و بی‌دردسر: بهبودی سریع از عمل!

تغییرات هورمونی در دوران بارداری ممکن است نقاهت بعد از عمل را برایتان سخت‌تر کند؛ با صبر کردن برای انجام رینوپلاستی بعد از بارداری و شیردهی، دوران نقاهت بسیار راحت‌تری خواهید داشت.

4. استرس کمتر، خاطری آسوده‌تر!

فرزندآوری و شیردهی به خودی خود فرایندی چالش‌برانگیز (هرچند شیرین) است. پس عاقلانه نیست که در این دوران استرس عمل را نیز متحمل شوید! صبر کنید و با خاطری آسوده دوران بارداری و شیردهی خود را بگذرانید.

5. هدیه دکترلند به زیباجویان تازه‌مادر!

مطمئنیم با خواندن این فواید، صبوری برایتان بسیار راحت‌تر و شیرین‌تر شده است. بعلاوه، تازه مادرانی که از طریق دکترلند برای عمل بینی‌شان اقدام می‌کنند، بعد از عمل یک باکس هدیه سورپرایز نیز دریافت خواهند کرد؛ تا قسمت کوچک و البته ناقابلی از پاداش این صبوری را دریافت کنند.

حاملگی بعد از عمل بینی: خطرناک یا بی خطر

باردار شدن بعد از عمل بینی اگر بلافاصله باشد، تصمیم عاقلانه‌ای نیست. پزشکان دکترلند توصیه می‌کنند که تا زمان پایان مصرف داروهایتان صبر کنید؛ و سپس برای حامله شدن بعد از عمل بینی اقدام کنید.

بعضی از پزشکان جهان باور دارند که بارداری هیچ آسیبی به نتایج عمل نمی‌زند؛ درحالی‌که به عقیده بعضی دیگر از پزشکان برای حفظ نتایج عمل باید حداقل 4 الی 6 ماه برای باردارشدن صبر کرد.

اما پزشکان دکترلند با تحقیقات و تجربیات فراوان به این نتیجه رسیده‌اند: این موضوع بستگی به سرعت بهبودی شما و داروهایی که مصرف می‌کنید دارد. بعد از عمل معمولاً آنتی‌بیوتیک و مسکن برای شما تجویز می‌شود؛ این دو دارو بسیار قوی هستند و هنگام تلاش برای باردار شدن نباید در سیستم بدنتان باشند.

پس توصیه می‌کنیم برای این که جانب احتیاط را رعایت کنید، بعد از اتمام دوره داروهایتان یک هفته دیگر نیز صبر کنید؛ سپس با خیال راحت برای فرزند آوری اقدام کنید. در مورد رابطه جنسی نیز توصیه می‌کنیم تا هفته چهارم بعد از جراحی صبر کنید.

مراقبت‌های مهم قبل از عمل بینی برای مادران و مادران آینده

به عنوان یک مادر یا خانمی که در آینده نزدیک قصد مادر شدن دارد، مراقبت‌های مهمی را قبل از عمل بینی باید انجام دهید:

1. انتخاب پزشک متبحر: سرنوشت خود و کودکتان را به هر پزشکی نسپارید.

حال که قرار است مادر شوید، دیگر فقط در برابر خودتان مسئول نیستید؛ بلکه سلامت شما تأثیر مستقیم در زندگی و سرنوشت نوزادتان خواهد داشت. پس به عنوان یک دوست از شما خواهش می‌کنیم که اهمیت انتخاب پزشک ماهر و باتجربه را دست کم نگیرید.

متأسفانه وقتی حرف از عمل دماغ در میان باشد، عدم انتخاب پزشک کارکشته برایمان گران تمام خواهد شد. اگر جراح بینی به اندازه کافی متبحر نباشد، پیامدهایی مثل عفونت و مشکلات تنفسی به دنبالتان خواهد بود.

با آگاهی بر این موضوع، تیم دکترلند با همتی چند ماهه اطلاعات دقیق و ریزبینانه‌ای راجع به اکثر جراحان شیراز، تهران و شهرهای دیگر به دست آورده است. ما اینجا هستیم تا با به اشتراک گذاری این اطلاعات به شما، امر مهم انتخاب جراح را برایتان به کار ساده‌تری تبدیل کنیم. جهت مشاوره رایگان برای انتخاب باتجربه‌ترین جراح در شهر خودتان بر روی این دکمه کلیک کنید.

انتخاب جراح با تجربه برای ایمنی خودتان و فرزندتان حین عمل بینی در دوران بارداری

2. از قبل شیر انبار کنید.

اگر به علت مشکلات تنفسی مجبور هستید در دوران شیردهی عمل کنید، قبل از عمل چند بطری از شیرتان را انبار کنید؛ زیرا در دو سه روز بعد از عمل ممکن است مواد بیهوشی و داروها از طریق شیر به نوزاد انتقال پیدا کنند. اما اگر انجام عمل برایتان واجب نیست، توصیه می‌کنیم تا بعد از دوره شیردهی صبر کنید.

از مراقبت های جراحی بینی در دوران بارداری قبل از عمل شیر انبار کنید

3. قبل از عمل از فرد دیگری درخواست کمک کنید.

اگر مادر هستید و قصد عمل بینی دارید، اهمیت این توصیه را دست کم نگیرید. شما تا 3 هفته بعد از عملتان نباید کودکتان را در آغوش بگیرید، خم شوید، یا چیزهای سنگین به دست بگیرید. پس حتماً قبل از عمل با یکی از آشنایانتان هماهنگ کنید تا در دوران بعد از عمل به کمکتان بیاید.

راهکارهای جایگزین به جای عمل بینی در دوران بارداری: بینی زیبا در بارداری!

حال که قرار است برای انجام جراحی رینوپلاستی تا بعد از زایمان و شیردهی صبر کنیم، چرا تا آن زمان از جایگزین‌های آن استفاده نکنیم؟ اگر مایل هستید زیبایی و سلامت جنینتان را یک جا و در کنار هم داشته باشید، هنوز هم راهی هست.

توجه کنید که حتی روش‌های غیر تهاجمی (بدون جراحی) برای عمل بینی نیز در بارداری و شیردهی ممنوع هستند. (مثل لیفت بینی یا تزریق ژل و…) اما اگر برای رسیدن به ظاهر دلخواهتان خیلی عجله دارید، می‌توانید تا آن زمان از چسب‌های موقت لیفت بینی استفاده کنید.

این چسب‌ها به مدت 8 ساعت دوام دارند و به صورت موقت ظاهری صاف‌تر، باریک‌تر و سربالاتر به بینی شما می‌دهند. اگر در دوره بارداری و شیردهی مراسم خاصی را در پیش دارید، این راه حل موقت بهترین گزینه برای فرم دهی به بینی‌تان است.

سؤالات متداول در مورد عمل بینی در دوران بارداری

بهتر است قبل از بارداری عمل بینی را انجام دهیم یا بعد از بارداری؟

انجام جراحی بینی بعد از دوران بارداری و دوره شیردهی همیشه بهتر از انجام آن قبل از بارداری است.

اگر به تازگی عمل بینی انجام داده باشم آیا می‌توانم زایمان طبیعی کنم؟

زایمان طبیعی بعد از عمل رینوپلاستی بینی تأثیری روی فرم بینی ندارد؛ اما همان‌طور که گفتیم برای سلامت نوزاد بهتر است تا بعد از دوران شیردهی صبر کنید.

من در هفته‌های اول بارداری بدون این که از بارداری‌ام مطلع باشم عمل دماغ انجام دادم؛ آیا این موضوع برای سلامت جنین عوارضی ندارد؟

حتماً این موضوع را با پزشک متخصصتان در میان بگذارید و مرتباً تحت نظر پزشک باشید؛ در صورت نیاز پزشک مراقبت‌های لازم را به اطلاعتان می‌رساند.

در صورتی که سوال دیگری دارید که در این مطلب به آن پرداخته نشده است، تردید نکنید و از طریق ا

سؤالات متداول در مورد عمل بینی در دوران بارداری

بهتر است قبل از بارداری عمل بینی را انجام دهیم یا بعد از بارداری؟

انجام جراحی بینی بعد از دوران بارداری و دوره شیردهی همیشه بهتر از انجام آن قبل از بارداری است.

اگر به تازگی عمل بینی انجام داده باشم آیا می‌توانم زایمان طبیعی کنم؟

زایمان طبیعی بعد از عمل رینوپلاستی بینی تأثیری روی فرم بینی ندارد؛ اما همان‌طور که گفتیم برای سلامت نوزاد بهتر است تا بعد از دوران شیردهی صبر کنید.

من در هفته‌های اول بارداری بدون این که از بارداری‌ام مطلع باشم عمل دماغ انجام دادم؛ آیا این موضوع برای سلامت جنین عوارضی ندارد؟

حتماً این موضوع را با پزشک متخصصتان در میان بگذارید و مرتباً تحت نظر پزشک باشید؛ در صورت نیاز پزشک مراقبت‌های لازم را به اطلاعتان می‌رساند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به زودی با شما تماس می‌گیریم!