بینی یکی از مهمترین اجزای تأثیرگذار در زیبایی صورت شماست، به همین دلیل بسیاری از افراد تصمیم به عمل جراحی بینی میگیرند. عمل بینی استخوانی یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی است. عمل بینی استخوانی به دلیل اینکه افراد نتیجه بسیار خوبی بعد از عمل میگیرند و معمولا درصد موفقیت و رضایت عمل بینی استخوانی بسیار بالا است محبوب شده است. ما در این مقاله به بررسی دقیق و کامل عمل بینی استخوانی میپردازیم.
بینیهای استخوانی بهدلیل ویژگیهای خاص ساختاریشان برای ایجاد تغییرات بیشتر در جهت زیباترسازی شکل نهایی بینیتان دست پزشک شما را باز میگذارند. شناخت نوع بینی و دماغ نکتهای بسیار مهم و تأثیرگذار در نتیجه نهایی جراحی بینی است. هر پزشک در جراحی مدل خاصی از بینی مهارت دارد. بنابراین شناخت نوع بینیتان و انتخاب پزشک ماهر باتوجه به این موضوع، اهمیت زیادی درد.
فهرست مطالب:
- 1 عمل بینی استخوانی چیست؟
- 2 اصلیترین ویژگیهای بینی های استخوانی و عمل بینی استخوانی
- 3 عمل انواع بینیاستخوانی
- 4 مزایای عمل بینی استخوانی
- 5 عمل بینی استخوانی چند ساعت طول میکشد؟
- 6 عمل بینی استخوانی: آیا تغییر شکل استخوان بینی ضروری است؟
- 7 بهترین عمل بینی استخوانی کدام است؟
- 8 مراقبتهای بعد از جراحی بینی استخوانی
- 9 عکس قبل و بعد عمل بینی استخوانی
- 10 چه کسانی کاندید مناسب برای جراحی بینی استخوانی هستند؟
- 11 آیا عمل بینی استخوانی با لیزر امکانپذیر است؟
- 12 عمل بینی استخوانی مردانه و جراحی بینی استخوانی زنانه
- 13 معرفی بهترین جراحان بینی استخوانی در ایران
- 14 آیا کاندیدای خوبی برای جراحی بینی استخوانی هستم یا خیر؟
- 15 آیا احتمال برگشت بینی استخوانی وجود دارد؟
- 16 خطرات و عوارض عمل بینی استخوانی
- 17 اقدامات مهم قبل از عمل بینی استخوانی
- 18 هزینه عمل بینی استخوانی + شرایط اقساطی
- 19 سخن پایانی در مورد جراحی زیبایی بینی استخوانی
- 20 سوالات متداول
عمل بینی استخوانی چیست؟
عمل بینی استخوانی برای اصلاح و بهبود شکل، اندازه و ظاهر بینی انجام میشود. بینی های استخوانی به بینی هایی میگویند که دارای ساختار استخوانی محکم و مشخصات قوی تری هستند. بینی های استخوانی نسبت به بینی های گوشتی پوست نازک تری دارند و غضروف آن از استحکام بالاتری برخوردار است، به همین دلیل اعمال تغییرات بر روی این نوع بینی ها به راحتی انجام میشود.
اصلیترین ویژگیهای بینی های استخوانی و عمل بینی استخوانی
همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم، ویژگیهای ساختاری بینیهای استخوانی موجب نتیجه نهایی بسیار جذاب و عالی عمل میشوند. موارد زیر از ویژگیهای بینیهای استخوانی هستند:
پوست بینیهای استخوانی نازک است
مهمترین نشانه بینیهای استخوانی، پوست نازک است. در واقع پوست نازک باعث تمایز بین بینیهای گوشتی و استخوانی میشود. بینیهای گوشتی پوستی ضخیم دارند. اگر در مطب پزشک بودید و او گفت: «پوست بینیتان نازک است!» دیگر لازم نیست درباره مدل بینی خود از او سؤالی بپرسید، بینی شما بدون شک استخوانی است! عمل بینی استخوانی
بینیهای استخوانی اسکلت قوی دارند
بینی از استخوان و غضروف تشکیل شده است. اگر دماغ شما بافت استخوانی و غضروفی محکم داشته باشد، جزو درسته بینیهای استخوانی است. بینیهای گوشتی برعکس انواع استخوانی، اسکلت ضعیف و پوستی ضخیم دارند. عمل بینی استخوانی
داشتن اسکلت قوی یکی از موارد مهم هنگام جراحی بینی استخوانی است. پزشک شما در حین جراحی، استخوان محکم بینیتان را به فرم دلخواه شما (فانتزی، طبیعی یا نیمهفانتزی!) شکل میدهد.
وجود قوز از نشانههای بینیهای استخوانی است
قوز یک برآمدگی استخوانی شکل روی پل بینی است. این برآمدگی از قسمت بالایی بینی شروع و در نزدیکی نوک بینی تمام میشود. بیشتر بینیهای استخوانی بهدلیل بافت استخوانی محکم دارای قوز هستند.
فراموش نکنید، وجود قوز بهتنهایی نشاندهنده استخوانی بودن بینی نیست! گاهی شما علیرغم داشتن قوز، پوست بینی ضخیم و اسکلت استخوانی ضعیف دارید. در این حالت بینیتان گوشتی است.
آیا روی بینیتان قوز دارید ولی درباره گوشتی یا استخوانی بودن آن مطمئن نیستید؟ مشاوران دکترلند در این باره به شما کمک میکنند. قبل از تصمیمگیری درباره عمل دماغ استخوانی دانستن نکاتی که در ادامه مطلب میگوییم، ضروری است! عمل بینی استخوانی
عمل انواع بینیاستخوانی
عمل بینی با استخوان پهن
جراح در این نوع جراحی تلاش میکند تا پهنای استخوان بینی کاهش یابد و قوز و برامدگی بینی اصلاح میشود. همچنین باعث باریک تر شدن ظاهر بینی میشود و با اجزای صورت تناسب و هماهنگ یپیدا میکند..
عمل بینی استخوانی انحرافی
اگر بینی شما دارای انحراف بینی باشد و بخواهید مشکلات ظاهری آن را رفع کنید، این جراحی انجام میشود.جراح با برداشتن استخوان و غضروف یا اصلاح انها و اصلاح انحراف بینی تغییرات لازم را انجام میدهد.
عمل بینی استخوانی قوزدار
این نوع بینی به بینی عقابی معروف است و به دلیل اینکه دارای قوز و برآمدگی در پل بینی است به جراحی نیاز دارد. جراح یک برش در زیر پره های بینی ایجاد میکند و از طریق کانال هوایی به قوز و استخوان های برامده دسترسی پیدا میکند و انها را اصلاح میکند.
عمل بینی استخوانی افتاده
در بسیاری از بینی های استخوانی، بینی دارای نوک تیز و افتاده است و معمولا زیباجویان میخواهند این افتادگی را اصلاح کنند. در این فرایند، جراح نوک بینی را در جهت مناسب میچرخاند تا نتیجه خوبی بهدست آید.
عمل بینی استخوانی با پوست نازک
به دلیل اینکه معمولا پوست بینی های استخوانی بسیار نازک است جراحی آنها کمی سخت است، زیرا به دلیل وجود بافت چربی زیرجلدی کم، نازکی پوست این اجازه را نمیدهد تا نامنظمی های بینی به خوبی رفع شود.
همچنین بخوانید: عمل بینی قوزدار
مزایای عمل بینی استخوانی
- بهبود ظاهر بینی و صورت
- افزایش اعتماد به نفس
- اصلاح مشکلات تنفسی در برخی موارد
- نتایج ماندگار
عمل بینی استخوانی چند ساعت طول میکشد؟
مدت زمان عمل بینی استخوانی به تغییرات موردنیاز، شدت قوز، وجود انحراف و مهارت جراح و مشکلات تنفسی بستگی دارد و متفاوت است. اما معمولا عمل بینی استخوانی حدودا 1/5 تل 2 ساعت طول میکشد.
عمل بینی استخوانی: آیا تغییر شکل استخوان بینی ضروری است؟
در عمل دماغ استخوانی، یکی از مهمترین نکات تغییر شکل استخوانهای بینی است. اصطلاح پزشکی که جراحان برای تغییر شکل استخوانهای بینی استفاده میکنند، استئوتومی است.
فراموش نکنید که اصلاح و تغییر شکل استخوان بینی برای همه زیباجویان رینوپلاستی ضروری نیست. جراح بینی استخوانی شما، باتوجهبه ساختار اولیه بینیتان درباره نیاز به تغییر شکل استخوانها تصمیم میگیرد.
اگر تغییر شکل استخوان هنگام عمل از نظر پزشکتان ضروری باشد، باید بدانید که استئوتومی از طریق روشهای مختلفی انجام میشود.
بیشتر جراحان پلاستیک از برشهای خارجی برای اصلاح مستقیم استخوانهای بینی استفاده نمیکنند، بلکه معمولاً برشهای کوچکی در داخل سوراخهای بینی ایجاد میکنند که دسترسی کافی برای تغییر شکل استخوان را داشته باشند.
حتی اگر بینی شما نیاز به برش خارجی داشته باشد، جراح شما این کار را با ظرافت و احتیاط زیاد انجام میدهد و جای زخم بدون هیچ اسکاری بهبود مییابد. احتمالاً این سؤال برایتان به وجود آمده که تغییر شکل استخوان برای چه کسانی ضروری است؟ اگر نشانههای زیر را دارید، احتمالاً پزشک شما در حین جراحی بینی، باید از روشهای خاص تغییر شکل استخوان استفاده کند:
- پل بینی عریض
- انحراف استخوانهای بینی
- وجود قوز بسیار بزرگ روی پل بینی
بهترین عمل بینی استخوانی کدام است؟
عمل بینی استخوانی عروسکی
عمل بینی استخوانی عروسکی، نوعی جراحی زیبایی است که با هدف ایجاد کوچک تر شدن بینی، ظریفتر و با سربالا بودن نوک بینی انجام میشود.
عمل بینی استخوانی طبیعی
عمل بینی استخوانی طبیعی با حفظ ویژگیهای طبیعی خود، ظریفتر و متناسبتر خواهد شد و ظاهر بینی مصنوعی یا بیش از حد تغییر یافته به نظر نمیرسد. افرادی که به دنبال بهبود ظاهر همراه با تناسب و هماهنگی با سایر اجزای صورت خود هستند، عمل بینی استخوانی طبیعی برای انها مناسب است.
عمل بینی استخوانی نیمه فانتزی
عمل بینی استخوانی نیمه فانتزی نوعی جراحی زیبایی است که بین ظاهر طبیعی و فانتزی تعادل ایجاد میکند. در این نوع جراحی، هدف اصلاح قوز بینی و ایجاد ظاهری ظریفتر و متناسبتر است، اما بدون اینکه بینی بیش از حد سربالا یا کوچک شود.
همچنین بخوانید: عمل بینی نیمه فانتزی
مراقبتهای بعد از جراحی بینی استخوانی
اگر یکی از بهترین پزشکان جراحی، بینیتان را عمل کرده باشد اما شما توجه کافی به مراقبتهای بعد از عمل بینی استخوانی نداشته باشید، از عمل نتیجه مدنظرتان را نمیگیرید! مراقبتهای بعد از عمل روی نتیجه نهایی تأثیر مستقیم دارد. پس از جراحی دماغ استخوانی به نکات زیر توجه کنید:
- استفاده از کمپرس سرد به مدت 2 تا 3 روز اول به کاهش ورم و کبودی کمک زیادی میکند.
- بانداژ شما باید به مدت 1 هفته روی بینیتان بماند. در صورت خیس شدن باند، احتمال افتادن باند از روی بینی افزایش مییابد که این موضوع مستقیماً روی نتیجه نهایی عملتان تأثیر منفی میگذارد.
- استفاده از داروهایی تجویز شده را فراموش نکنید. داروهایی مانند آنتیبیوتیکها، آرامبخشها، سرماخوردگی بزرگسالان، قطره بینی و دگزامتازون برای کاهش تورم استفاده میشوند و شما باید از آنها طبق دستور پزشک استفاده کنید.
- مصرف مایعات اهمیت زیادی دارد. نوشیدن مایعات تا حدودی خشکی ناشی از تنفس از راه دهان را کاهش میدهد. فراموش نکنید استفاده از نی بعد از عمل کاری اشتباه است!
- تازمانیکه باند روی بینیتان قرار دارد، هنگام خواب حتما با حداقل دو بالش زیر سر خود بخوابید یا استراحت کنید. تا جای ممکن سرتان را در طول روز صاف نگه دارید. این کار گردش خون طبیعی را حفظ و به کاهش تورم بعد از جراحی کمک میکند.
- بهدلیل تغییر شکل استخوانها، مقداری تورم و کبودی دور از انتظار نیست! عمل بینی استخوانی
- پس از خروج از اتاق عمل، یک لایه به اصطلاح گچی روی بینیتان قرار دارد. این گچ برای محافظت و شکلدادن به بینی شماست. اصلاً آن را تکان ندهید و لمس نکنید. پزشک شما معمولاً بعد از یک هفته آن را برمیدارد.
- پس از جراحی بینی، اصلاً دماغتان را باد نکنید!
- پس از عمل از لباسهای دکمهدار و آزاد استفاده کنید که هنگام تعویض فشاری به بینیتان وارد نشود.
- در دو هفته اول پس از جراحی از خم شدن، بلند کردن اجسام سنگین و ورزشهای شدید خودداری کنید.
- در ماه اول پس از عمل از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.
- شما گاهی پس از عمل بیحسی کمی در اطراف لب بالاییتان حس میکنید. این مورد کاملاً طبیعی است و با گذشت زمان رفع میشود.
- فراموش نکنید بینی شما حتی پس از برداشتن گچ گاهی دچار گرفتگی میشود. این اتفاق بهدلیل تورم بافتهای داخلی بینی رخ میدهد و کاملاً طبیعی است. شما میتوانید باتوجهبه نظر پزشکتان از سرمهای شستشو یا اسپریهای مخصوص استفاده کنید. عمل بینی استخوانی
- اگر مجبور به عطسه هستید، این کار را با دهان باز انجام دهید!
- بهدلیل تزریق مواد بیهوشی، احساس خستگی و ضعف پس از عمل کاملاً طبیعی است. بهتر است از یک فرد مطمئن برای انجام کارهای روزمرهتان کمک بگیرید.
- پس از برداشتن گچ، بینیتان ورم زیادی دارد. از دیدن آن اصلاً تعجب نکنید. برای رسیدن به نتیجه نهایی باید بین 6 ماه تا یک سال صبر کنید. فراموش نکنید که باید صبور و واقعبین باشید، بینی شما تحت عمل جراحی قرار گرفته است و با گذشت زمان بهبود مییابد.
- ویزیت دکتر بعد از جراحی بینی استخوانی ضروری است. این جلسات برای پیگیری روند بهبودی ضرورت دارند.
- تا دو ماه اول بعد از جراحی از عینک استفاده نکنید. این کار روی فرم استخوانهای بینیتان تأثیر منفی میگذارد.
درنهایت فراموش نکنید که روند بهبودی بعد از جراحی بینی نیاز به زمان و صبر دارد!
عکس قبل و بعد عمل بینی استخوانی
بسیار از افراد به دنبال عکس قبل و بعد از عمل بینی استخوانی هستند، اگر شما هم به دنبال همین تصاویر هستید پس با ما همراه باشید!
چه کسانی کاندید مناسب برای جراحی بینی استخوانی هستند؟
- افرادی که دارای قوز روی بینی هستند.
- افرادی که بینیشان بیش از حد بلند یا پهن است. عمل بینی استخوانی
- افرادی که بینی نامتقارن دارند.
- افرادی که به دنبال بهبود ظاهر کلی صورت خود هستند. عمل بینی استخوانی
آیا عمل بینی استخوانی با لیزر امکانپذیر است؟
عمل بینی استخوانی را نمیتوان با لیزر انجام داد، زیرا لیزر تنها برای جراحی های کوچک و مشکلات سطحی کاربرد دارد. لیزر در عمل بینی استخوانی تنها میتواند برش سطح پوست روی بینی را بدون خونریزی ایجاد کند.
عمل بینی استخوانی مردانه و جراحی بینی استخوانی زنانه
امروزه عمل بینی طرفداران زیادی در مردان و زنان دارد، زیرا یکی از ملاک های زیبایی داشتن بینی زیبا و متناسب است.در جراحی های بینی استخوانی بهتر است بینی شما با ساختار و فرم صورت شما هماهنگ شود. عمل بینی استخوانی زنانه به صورت عروسکی و نیمه فانتزی بسیار پرطرفدار است. اما عمل بینی استخوانی مردانه اکثرا به صورت طبیعی انجام میشود.
معرفی بهترین جراحان بینی استخوانی در ایران
مهمترین نکته در انجام هر نوع عمل بینی انتخاب پزشک است؛ باید بدانید برخی از جراحان در زمینه عمل یک نوع بینی خاص (مثلاً گوشتی، استخوانی، فانتزی و…) تخصص بیشتری دارند؛ بنابراین حتماً پزشکی را انتخاب کنید که در جراحی بینیهای استخوانی خبره باشد! ما در مجموعه دکتر لند سوابق و نمونه کارهای پزشکان مختلف را بررسی کردهایم؛ در بخش زیر برترین جراحان در زمینه عمل زیبایی بینی استخوانی را به شما معرفی میکنیم.
آیا کاندیدای خوبی برای جراحی بینی استخوانی هستم یا خیر؟
اگر میخواهید بدانید فرد مناسبی برای جراحی بینی استخوانی هستید یا خیر، باید حتماً به چند نکته توجه کنید؛ مطمئنترین راه مراجعه به یک پزشک حرفهای در این زمینه است؛ زیرا هیچکس بهتر از جراحان در این زمینه اطلاعات ندارند. به طور کلی افراد با بینیهای بزرگ، قوزدار، نامتقارن، شکسته، نوک افتاده و… کاندیدای خوبی برای جراحی بینی استخوانی هستند. از طرفی شما باید حتماً تمام اقدامات و آزمایشهای قبل از عمل را انجام دهید تا پزشک از سلامت شما برای جراحی مطمئن شود.
جالب است بدانید دکتر لند در به صورت آنلاین بینی شما را بررسی کرده و نتایج را نیز خیلی سریع در اختیارتان قرار میدهند؛ برای این کار فقط کافی است عکس بینی خود را برای ما ارسال کنید؛ پس این فرصت فوقالعاده را از دست ندهید. علاوه بر این در جلسات مشاوره قبل از جراحی حتماً انتظارات خود را با پزشک در میان بگذارید؛ زیرا گاهی اوقات این انتظارات غیر واقعی بوده و با توجه به شرایط بینی شما اصلاً قابلدستیابی نیستند! جراحی بینی استخوانی نیز مثل انواع دیگر، روشهای مختلفی داشته و پزشک بر اساس شرایط بینی و درخواست شما از یکی از روشهای زیر استفاده میکند.
آیا احتمال برگشت بینی استخوانی وجود دارد؟
اگر بینی استخوانی و قوزدار دارید، خیلی در این مورد نگران نباشید؛ زیرا احتمال بازگشت بینیهای استخوانی بسیار کم است؛ البته به شرطی که جراح ماهری بینی شما را عمل کرده باشد و تمام نکات مراقبتی را رعایت کنید. حتماً پس از جراحی تا مدتها باید از چسب بینی به درستی استفاده، و از ضربه و آسیب به بینی جلوگیری کنید. با انجام این کارها احتمال ناچیزی برای برگشت بینی وجود دارد.
همچنین بخوانید: عمل بینی طبیعی
خطرات و عوارض عمل بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی نیز مثل هر عمل دیگری عوارض و خطرات خود را دارد؛ اصلیترین و رایجترین آنها را در بخش زیر برایتان نوشتهایم.
1. مشکلات رایج تنفسی
متاسفانه خیلی از افراد پس از جراحی بینی با مشکلات تنفسی دست و پنجه نرم میکنند؛ آیا میدانستید دلیل 70 درصد از متقاضیان جراحی بینی ثانویه، مشکلات تنفسی و انسداد راه هوایی بعد از عمل اولیهشان است؟
2. عفونت شدیدترین عارضه این عمل
عفونت عارضهای بسیار نادر اما دردناک است؛ این موضوع بیشتر به دلیل عدم رعایت نکات مراقبتی پس از عمل اتفاق میافتد.
3. عوارض بیهوشی موقتی
مواد بیهوشی تزریق شده در جراحی بینی استخوانی عوارض مختلفی مثل سردرد و حالت تهوع را پس از عمل برایتان به همراه دارد؛ اما بیشتر این عوارض موقتی بوده و پس از چند ساعت رفع میشوند.
4. خونریزی و درد شدید
تقریباً تمام افراد پس از جراحی تا حدودی خونریزی و درد را تجربه میکنند؛ اما حواستان باشد میزان این دو عارضه نباید از حالت عادی بالاتر رود؛ در غیر این صورت حتماً به پزشک خود مراجعه کنید.
5. مشکلات ظاهری جبرانناپذیر
خیلی از افراد پس از جراحی هنوز هم از ظاهر بینی خود راضی نیستند و تنها دلیل آن انتخاب یک جراح نامناسب است. گاهی اوقات شدت این عارضه به حدی است که فرد تصمیم به جراحی مجدد بینی میگیرد؛ مثل عدم تقارن در سوراخهای بینی، نوک بینی افتاده، کجی بینی و… حال به نظرتان آیا راهی برای کاهش این عوارض وجود دارد؟ خوشبختانه بله! در بخش زیر با این راهکارها آشنا میشوید. عمل بینی استخوانی
راهکارهای کاهش عوارض جراحی بینی استخوانی
راهکارهای مختلف و زیادی برای کاهش عوارض بینی شما پس از عمل وجود دارند؛ بنابراین حتماً تمام موارد زیر را در نظر بگیرید. عمل بینی استخوانی
1. انتخاب پزشک مناسب
جراح شما ارتباط کاملاً مستقیمی با میزان عوارض پس از عمل بینی دارد؛ بنابراین حتماً در این مورد تا جای ممکن تحقیق کنید. هر کسی از پس جراحی بینی استخوانی برنمیآید؛ بنابراین تا از مهارت پزشک خود مطمئن نشدهاید بینیتان را دست او نسپرید. البته میدانیم که پروسه انتخاب جراح کمی سخت است؛ زیرا همه پزشکان از افتخارات خود تعریف میکنند و کسی نمیگوید: «ماست من ترش است!» یکی از بهترین راهکارها برای انتخاب و تحقیق در مورد پزشکان مربوطه، مشورت با کارشناسان دکتر لند است. آنها با بررسی وضعیت بینی، سلیقه و انتظاراتتان، بهترین و ماهرترین جراح را به شما معرفی میکنند؛ بنابراین برای مشورت از طریق دکمه زیر اقدام کنید. عمل بینی استخوانی
2. رعایت رژیم غذایی مناسب
رژیم غذایی نیز پس از عمل یکی از مهمترین نکات بوده و تاثیر زیادی بر سلامت و کاهش عوارض بینی شما پس از عمل دارد؛ بنابراین حتماً در این زمینه تحقیق و یا از مشاوران و پزشک خود رژیم غذایی مناسبی را دریافت کنید.
3. رعایت نکات مراقبتی قبل و بعد عمل
شما پس از عمل تا مدتها باید نکات مراقبتی مختلفی را رعایت کرده و توصیههای پزشک را جدی بگیرید؛ در غیر این صورت باید انتظار عوارض شدید و دردناکی را داشته باشید.
4. دریافت مشاوره و پشتیبانی
حتماً پس از جراحی با مشاوران و پزشک خود در ارتباط بوده و آنها را از وضعیت خود مطلع کنید. اگر عوارض شما شدید بود قبل از اینکه دیر شود حتماً موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید؛ از طرفی حتماً تیمی را انتخاب کنید که پس از عمل نیز شما را پشتیبانی کند. علاوه بر این موارد شما قبل و بعد از عمل برای بهبودی کامل باید حتماً اقدامات مختلف زیر را انجام دهید.
اقدامات مهم قبل از عمل بینی استخوانی
اقدامات مختلف زیر قبل از جراحی عمل بینی استخوانی اهمیت بسیار زیادی دارند:
1. عکسبرداری و آزمایشهای لازم و تجویز شده را انجام دهید.
2. وضعیت سلامتی و داروهای مصرفیتان را با پزشک در میان بگذارید.
3. از دو هفته قبل مصرف دخانیات و الکل را متوقف کنید.
4. از مصرف داروهای رقیقکننده خون مثل آسپرین در روزهای قبل از جراحی خودداری کنید.
5. تمام انتظارات خود را با پزشک در میان بگذارید.
6. تیم حرفهای و باتجربه را برای جراحی بینی خود انتخاب کنید.
7. رژیم غذایی مناسب و سرشار از پروتئین داشته باشید.
8. وسایل موردنیاز و فضای مناسبی را برای پس از عمل آماده کنید.
هزینه عمل بینی استخوانی + شرایط اقساطی
هزینه جراحی بینی استخوانی به عوامل مختلفی مثل مشکلات بینی، نوع عمل، دستمزد جراح، پیچیدگی عمل و… بستگی دارد؛ به همین دلیل در قیمت نهایی تفاوتهایی وجود دارد. برای اطلاع از قیمت دقیق این نوع عمل توصیه میکنم حتماً با افراد متخصص در این زمینه مشورت کنید؛ مشاوران حرفهای ما در دکتر لند با هزینه نیمبهای ویزیت، آزمایشها و عکسبرداریها به شما در کاهش این هزینهها کمک میکنند؛ برای ارتباط با کارشناسان روی دکمه زیر کلیک کنید. عمل بینی استخوانی
شرایط عمل اقساطی بینی استخوانی
دکتر لند شرایطی را فراهم کرده است که شما دیگر دغدغه هزینههای عمل را نداشته باشید؛ شما میتوانید با کمک تیم ما بینی خود را به صورت اقساطی نزد برترین پزشکان عمل کنید. برای استفاده از این فرصت عالی سفته مورد قبول بوده و نیاز به هیچ ضامنی ندارید؛ برای جزئیات بیشتر در این مورد با ما تماس بگیرید. عمل بینی استخوانی
سخن پایانی در مورد جراحی زیبایی بینی استخوانی
در این مقاله شما با تمام جزئیات موردنیاز در مورد این نوع عمل آشنا شدید؛ در انتها باید بدانید بینیهای استخوانی بهترین گزینه برای عمل بوده و در صورت انتخاب یک جراح ماهر، بدون هیچ بازگشتی به بینی موردعلاقه خود میرسید. آیا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید؟ ما در دکتر لند یک صندلی خالی برای شما داریم؛ بنابراین با کارشناسان ما در ارتباط بوده و تمام سوالات و ابهامات خود را با آنها در میان بگذارید. به نظر شما بینیهای استخوانی برای جراحی مناسبتر هستند یا گوشتی؟ نظرات خود را در بخش زیر نوشته و این مقاله را برای افرادی که بینی استخوانی و قصد جراحی دارند نیز بفرستید.
سوالات متداول
- آیا عمل رینوپلاستی بینی استخوانی مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد؟ در صورتی که یک پزشک ماهر را انتخاب کرده باشید، او علاوه بر زیباسازی ظاهر بینی، مشکلات تنفسی شما را نیز درمان میکند؛پس حتماً از قبل این موضوع را با او در میان بگذارید.
- آیا عمل بینی استخوانی درد دارد؟ شما در حین عمل بیهوش بوده و دردی حس نمیکنید؛ پس از جراحی به احتمال زیاد در 24 ساعت اولیه مقداری درد داشته باشید که آن هم با مصرف دارو برطرف میشود.
- چه سنی برای جراحی بینی استخوانی مناسب است؟ برای جراحی این مدل بینی شما باید حتما سن بلوغ را پشت سر گذاشته باشید؛ بهترین و مناسبترین سن بین 20_30 سال است. عمل بینی استخوانی
بدون دیدگاه